تولید 55 هزار تن گوشت مرغ در گیلان/ افزایش 4 درصدی جوجه ریزی
اقتصادی
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - رئیس جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 55 هزار تن گوشت گرم مرغ در استان تولید شده است، گفت: مردم نگرانی برای تامین گوشت مرغ مصرفی در استان نداشته باشند.
صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه استان گیلان دارای بیش از 1000 واحد مرغداری است، اظهار کرد: در این واحدهای مرغداری هر ماه بیش از 10 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از 30 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است، افزود: در راستای تامین پروتئین استراتژیک مردم روزانه 530 تا 550 تن گوشت گرم مرغ در استان تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، نیاز روزانه استان به گوشت مرغ را بین 290 تا 300 تن اعلام کرد و متذکر شد: مابقی گوشت مرغ تولید شده در استان به تهران و سایر استان ها ارسال می شود.
محمدی، با اشاره به نوسانات ماه گذشته در حوزه تولید مرغ در استان و تاثیر آن بر سایر استان ها، گفت: سایر استان ها نیز کاهش جوجه ریزی داشتند.
وی از مردم خواست نگرانی برای تامین گوشت مرغ مصرفی در استان نداشته باشند و خاطرنشان کرد: نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش چهار درصدی جوجه ریزی در استان هستیم.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 55 هزار تن گوشت گرم مرغ در استان تولید شده است، اضافه کرد: روند جوجه ریزی و کشتار در استان براساس برنامه پیش می رود.
-
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱:۵۶ AM
-
۳۴ بازديد
-
ایسنا
-
صالح محمدی
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/704628/